Peuterwerk en BSO

=

Peuterwerk en buitenschoolse opvang

Peuterwerk en BSO wordt op onze locatie aangeboden door onze partner Spelenderwijs: www.spelenderwijs.nl

Peuterwerk De Kleine Beer

Geopend:
maandag- t/m vrijdagochtend van 8.45 – 11.15 uur
maandag- en dinsdagmiddag van 12.45 – 15.15 uur

Telefoon: 046 47 40 928

De Kleine Beer is gevestigd in basisschool Sterrenrijk in het centrum van Geleen. Peuterwerk en basisschool werken nauw samen. Hiermee zorgen we voor een doorgaande lijn van 2 t/m 12 jaar. Dat is ideaal als u straks, als uw peuter 4 wordt, kiest voor basisschool Sterrenrijk.

Uw peuter kan bij ons twee jaar heerlijk ongedwongen spelen, knutselen en ontdekken. Vaste onderdelen van elk dagdeel zijn thematische (kring)activiteiten, gezellig samen eten en samen bewegen. Dat laatste is bij De Kleine Beer heel belangrijk: Elk dagdeel maken we gebruik van de gymzaal of onze eigen buitenruimte om lekker te bewegen.
Wij werken met thema’s uit de methode Puk en Ko en stemmen deze inhoudelijk en qua woordenschat af met de basisschool.

Zoekt u veilige en vertrouwde opvang voor uw peuter bij u in de buurt? Kom dan een keer een kijkje nemen. U bent samen met uw kind van harte welkom.

=

Buitenschoolse Opvang Sterrenrijk 

Geopend:

maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 – 8.45 uur en van 15.30 – 18.30 uur
woensdag van 7.00 – 8.45 uur en van 12.30 – 18.30 uur
vrijdag van 7.00 – 18.30 uur
op vrije dagen/studiedagen van 7.00 – 18.30 uur (samengevoegd met BSO de Driesprong)

Telefoon: 06 50 82 26 61

BSO Sterrenrijk is gevestigd in Basisschool Sterrenrijk. Doordat alles zich in hetzelfde gebouw bevindt, is er een nauwe samenwerking en opvang op maat mogelijk.

De kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar worden buiten schooltijden opgevangen in een knusse, huiselijke ruimte in het schoolgebouw. Natuurlijk worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. BSO Sterrenrijk beschikt over een gymzaal en een grote buitenspeelplaats. Fijn voor de kinderen om energie kwijt te raken, terwijl de motoriek gestimuleerd wordt.
Tijdens de vakanties maken we regelmatig uitstapjes en zijn we veel buiten te vinden.

Er werken vaste pedagogisch medewerkers bij Sterrenrijk. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw kind zich welkom en veilig voelt. Kom gerust eens binnenlopen en een kijkje nemen.